Gepost op

Benieuwd wat Beautybloggers van onze producten vinden?

Bianca van Pinkit.nl testte al eerder een aantal producten van ons en na een leuke ontmoeting op het Persevent in September probeerde zij ook onze Rooibos Anti-Ageing Oogcrème uit ❤️ Bianca schrijft; “Ik heb deze oogcrème nu al enkele weken in gebruik en het is in een korte tijd één van mijn favorieten geworden. Het voelt heerlijk zacht aan op mijn huid en trekt ook redelijk snel in”.

May Cate

MayCate van MayCate.com schrijft over betaalbare Beauty Herfst must-haves. Een daarvan is onze Classic Rooibos Nachtcrème: Deze nachtcrème van Rooibos is één van mijn favoriete crèmes. Door de jojoba-olie en de vitaminen die in de crème zitten wordt de huid goed gehydrateerd en verzorgt.

Melinda van Boost Your Health schrijft: De dagcrème voelt fijn aan en je hebt niet veel nodig om het op heel je gezicht aan te brengen. Het trekt goed in en voelt zacht aan wat heel fijn is. De producten van Natuurlijk Rooibos Skincare zijn dan ook echt een aanrader.

Natuurlijk Rooibos / BElle Vie Fashion Blog

Priscilla van Belle Vie Fashion schrijft: Ik ben blij verrast door dit drietal van Natuurlijk Rooibos! De producten ruiken waanzinnig lekker, werken fijn en mijn huid reageert er goed op. Zelfs met mijn droge huid. Of de producten de komende wintermaanden mijn huid ook voldoende zullen verzorgen en voeden moet ik nog maar even afwachten, maar voor nu zijn ze perfect.

The bigger Blogger Natuurlijk Rooibos review

Josine van The Bigger Blog schrijft: Wat ik erg fijn vind is dat de dop met een extra sticker is afgesloten. Je weet zeker dat het product helemaal nieuw is wanneer je het voor het eerst gebruikt. Het gaf mij echt een gevoel van luxe op de één of andere manier. Het is flinke tube waar je ook lang mee doet, want je hebt maar een beetje nodig.

 

Natuurlijk Rooibos HillyBilly Beauty Blog

Hilde van HillyBilly Beauty schrijft: Deze heerlijke dagcrème in tube ( ook al een groot pluspunt! Hygiënisch en makkelijk in gebruik ) is écht een hele fijne crème.

 

3 stappen Rooibos Niennthings.nl

Nienke van Niennthings.nl schrijft:`De afgelopen paar weken gebruik ik een aantal producten van Natuurlijk Rooibos, een reinigingsroutine die mij persoonlijk erg goed bevalt. Hele fijne producten, werken zuinig in gebruik. Reinigt de huid als een malle, een hele dikke laag make-up verwijdert hij zonder problemen. Ik krijg er geen puistjes van, laat de huid niet trekkerig achter. Maar juist super verzorgd en zacht.´

 

Bianca van Pinkit.nl schrijft:Wat mij gelijk opvalt is de heerlijke geur! Na gebruik voelt mijn huid niet alleen schoon aan, maar ook lekker zacht.

 

Leonie van Blushing Beauty schrijft: Een complete verrassing, deze rooibos producten

 

Rooibos voor je huid

Babs schrijft: Deze toner is echt zalig! Hij is mild en verzorgend, dat voel je direct.

Mira schrijft: ik kan alvast verklappen dat dit een van de fijnste merken is die ik ooit heb mogen proberen.


Marvelous

Marvelous schrijft: “Grappig dat deze producten totaal niet naar thee, maar heerlijk zacht bloemig ruiken.” en “De Afrikaanse producten zijn sinds 2005 te koop en heel fijn voor ons, nu dus ook in Nederland.”


May Cate

May Cate schrijft “Rooibos is niet alleen voor in je thee. Het blijkt heel efficiënt te zijn in je huidverzorging” en “Ik vind hem (de facewash) lekker!”


Miss Sentinelli schrijft: Het gebruiken van natuurlijke producten vind ik enorm fijn. Geen nare en vervelende ingrediënten waar mijn huid niet tegenkan, maar heerlijke natuurlijke ingrediënten waar mijn huid juist echt van opknapt. (…)  Ik vind de producten echt heerlijk! Ze ruiken echt lekker en doen goed hun werk.


Natasja van BeautySpots schrijft: Dat Rooibosthee goed is voor onze gezondheid, is al een aantal jaren bekend. Maar in huidverzorging ben ik het eerlijk gezegd nog niet eerder tegengekomen. En dat is best gek, want Rooibos staat bekend om zijn ontstekingsremmende, huidverzachtende en antibacteriële werking. Dit is bij de lokale bevolking van het eerder genoemde Cedergebergte al duizenden jaren bekend, maar inmiddels is het ook door diverse wetenschappelijke onderzoeken ondersteund.


Celine van The Beautyboulevard probeerde onze Classic Face Wash, Toner en Dagcrėme met SPF15 uit ❤ Zij deelt haar ervaring op haar mooie Blog thebeautyboulevard.nl/skincare-producten-rooibos/ Lees jij ook mee?!