Bezorgen & Retourneren

We zijn heel blij met je belangstelling voor onze mooie producten en met je bestelling bij Dore Rooibos Cosmetics!

Daarom doen we er alles aan om ook jouw ervaring met ons product en met onze webshop zo goed en plezierig mogelijk te maken. Alles begint natuurlijk met een kwaliteitsproduct, dat in alle opzichten voldoet aan je verwachtingen. De bezorging, service en nazorg zijn in onze ogen echter minstens zo belangrijk. We hebben veel werk gestoken in de website, zodat je een zo goed mogelijk beeld hebt van wat je van Dore Rooibos Cosmetics kunt verwachten.

Bezorging

Je koopt online en je wilt je bestelling natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben, op een betrouwbare manier. Wij streven ernaar je bestelling binnen één werkdag te verwerken en te verzenden. Daarbij kun je kiezen tussen thuisbezorging of om je pakketje af te halen bij een pickup point bij jou in de buurt. We verpakken onze producten stevig, zodat het risico op beschadiging tijdens transport klein is.

Verzendkosten

De verzendkosten van €6,95 wordt in rekening gebracht voor bestellingen tot €80- in Nederland en België. Vanaf €80,- wordt de bestelling gratis verzonden. Deze voorwaarden gelden voor Nederland en België.

De verzending van producten die besteld zijn via Dore Rooibos Cosmetics worden met PostNL of DPD verstuurd.

Zover het mogelijk is, verzenden wij een bestelling met meerdere artikelen in één keer.

Retourneren

Onbeschadigde artikelen kun je tegen bepaalde voorwaarden retourneren. Artikelen dienen ongebruikt en onbeschadigd te zijn. Tevens kunnen ze alleen in originele onbeschadigde verpakking retour gestuurd worden. De kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant. De retourtermijn is 14 dagen ingaande één dag na ontvangst van de order.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat wij niet aansprakelijk zijn voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een tracing code en bewaar deze goed.

  • Een artikel dient aan de volgende voorwaarden te voldoen om te retourneren:
  • Je kunt een artikel retour sturen binnen 14 dagen. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling.
  • Het artikel dient voorafgaand retour gemeld te worden door een email naar teamdore@dorerooiboscosmetics.com te sturen met als onderwerp ‘Retourzending’.
  • Het artikel wordt alleen retour geaccepteerd als het indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele staat en verpakking wordt teruggestuurd. Daarom adviseren wij om te allen tijde de geleverde toebehoren te bewaren.
  • De pakbon of de (kopie) factuur dient meegestuurd te worden in de verpakking.

Beschadigd of defect product ontvangen?

Als je een beschadigd of defect product heeft ontvangen, dan verwijzen wij je naar de algemene voorwaarden. Daar vind je een artikel over garantie.

0