Dore Shopping

Binnen een paar stappen naar een zachte huid

Ons assortiment bestaat uit effectieve formules vol krachtige, met zorg gekozen ingrediënten. Door de hoge concentratie groen rooibosextract heeft elk product op zichzelf de optimale antioxidantenwerking voor jouw huid. De Dore producten kunnen daardoor apart gebruikt worden, zonder dat het afbreuk doet aan deze unieke werking.

Of je nu één of meerdere Dore producten in je badkamerkastje hebt staan, door de bijzondere samenstelling van onze formules ervaar je altijd een verzorgde en fluweelzachte huid. Dus mix & match de Dore producten met elkaar of met favoriete producten die je al gebruikt. De perfecte huidverzorgingsroutine is tenslotte de routine die bij jou past!

Rooibos Deep Clean Face Wash

15,95
De Rooibos Deep Clean Face Wash is een zachte gezichtsreiniger die perfect is om je make-up resten en onzuiverheden te…
Shop

Rooibos Soothing Face Toner

15,95
De naam zegt het al: onze Rooibos Soothing Face Toner is een milde gezichtstoner met een verzachtende werking. De zorgvuldig…
Shop

Onze speciale kits

We hebben een aantal speciale kits samengesteld waarmee je de Dore producten kunt ervaren tegen een vriendelijke prijs.  Niet alleen fijn voor jezelf, maar ook super leuk om iemand die je lief hebt cadeau te doen.

The Moisturizing Kit

37,90
Deze twee krachtpatsers vullen elkaar perfect aan en zorgen samen voor een goed gehydrateerde en fluweelzachte huid.
Shop

The Base Kit

37,90
Met de Face Wash en Face Cream heb je de juiste producten in huis voor een simpele, maar effectieve routine.…
Shop

The Essentials Kit

53,85
Wil je in slechts drie stappen een dagelijkse huidverzorgingsroutine, ga dan voor dit power trio! Onze 3 skincare essentials zorgen…
Shop

The Starters Kit

26,90
Wil je een goed begin van je huidverzorgingsroutine, dan zit je met The Starters Kit goed!
Shop
Menu