Wat drie journalisten schrijven over Dore Rooibos Cosmetics

Blog Dore Rooibos Cosmetics

Wat drie journalisten schrijven over Dore Rooibos Cosmetics

Wie schrijft er over ons huidverzorgingsmerk Dore Rooibos Cosmetics?

Het is altijd spannend om te zien hoe anderen onze skincare producten ervaren; niet alleen onze klanten, maar ook journalisten. Wij zitten zelf uiteraard redelijk in onze eigen Dore bubbel 😊 en wanneer een product of productlijn eindelijk af is en gedeeld kan worden met de ‘buitenwereld’ komt ook direct het besef: zullen onze klanten net zo enthousiast zijn als wij? Persoonlijk vind ik dit echt het meest spannend.

Sinds onze Essentials-lijn in maart is gelanceerd, werken we samen met een fantastisch PR-bureau dat ons helpt met zichtbaarheid bij verschillende media. Er zijn inmiddels al leuke publicaties en samenwerkingen uit voortgekomen en er staat nog veel op de planning voor de komende maanden. Het leek mij leuk om dit ook met jullie te delen. Wie schrijft er over ons huidverzorgingsmerk Dore Rooibos Cosmetic en wat vinden journalisten ervan?

Onlangs hebben drie gerenommeerde beautyjournalisten hun mening gedeeld over ons merk en onze producten. Dit zijn de drie verschillende artikelen, elk met hun eigen tone of voice die past bij hun lezers. De invalshoeken van de artikelen zijn daarom ook anders, wat het mijns inziens interessant maakt. Dus zeker even op de linkjes van de publicaties klikken. Ik weet zeker dat jij er net zo enthousiast van wordt als ik!

Recensies van journalisten

Franska.nlVan welke afdeling ben jij?
• Franska.nl biedt een persoonlijke kijk op onze producten. Een artikel dat authentiek en heel leuk is geschreven!

MoModRooibos op je huid? Doen!
• MoMod neemt je mee in het verhaal over Rooibos en huidverzorging. Hij raadt specifiek 2 producten aan!

BeautyJournaalVan organic, vegan tot mooie mixen uit beide werelden: synthetisch en plantaardig
• BeautyJournaal bespreekt een aantal verschillende huidverzorgingsmerken en producten die aandacht verdienen. Over ons huidverzorgingsmerk en onze producten geeft ook zij haar eerlijke mening en geeft ons tussen de regels door een tip. Heb jij deze ook opgemerkt?

Jouw ervaring met Dore Rooibos Cosmetics

We zijn natuurlijk ook benieuwd naar jouw ervaring met onze producten. Ben je klant en heb je een Dore Reward Club-account? Dan spaar je automatisch punten voor elke bestede euro. Deze punten kun je inruilen voor leuke kortingen. Bovendien kun je extra punten sparen door bijvoorbeeld een review achter te laten op onze website. Door jouw ervaring te delen help je andere klanten een keuze te maken voor een product en spaar jij extra punten. Een WIN-WIN situatie, toch?

Liefs,
Sachiko

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

0