Onze Krachtpatsers

Over onze krachtpatsers

Dat gevoel van een schone, zachte huid. Dat overtreft alles, toch? En precies dat gevoel is waar wij voor zorgen aan de hand van een simpele routine. Onze effectieve producten bevatten krachtige ingrediënten. Hierdoor bereik je in een paar stappen het gedroomde resultaat: een fluweelzachte huid.

  1. Een goed begin is het halve werk! Als het om huidverzorging gaat betekent dat een goed gereinigde huid. Reinig je huid met onze Face Wash, zodat je huid de werkstoffen uit de toner en crème beter opneemt.
  2. Tijd om te herstellen! Gebruik hiervoor de milde Face Toner. Je haalt er de laatste restjes vuil en make-up mee weg die na het reinigen vaak toch nog achterblijven, maar het allerbelangrijkst zijn de huidherstellende ingredienten.
  3. Last but not least: de kers op de taart, de crème de la crème: onze Face Cream 24H. Ideaal om je huid een hydratatie boost te geven en zowel fijne als wat diepere lijntjes minder zichtbaar te maken.

Onze productformules bevatten stuk voor stuk het hoogst mogelijke concentratie groen rooibosextract. In ieder huidverzorgingsproduct van Dore voert ons hoofdingrediënt, als een krachtige, natuurlijke booster van antioxidanten, dan ook de boventoon. Zo profiteert je huid optimaal van de gunstige eigenschappen van rooibos.

Wist je dat..

  • de mooie rode kleur van onze producten door de hoge concentratie rooibos komt?
  • het groen rooibosextract dat in onze producten is verwerkt uit de West-Kaap van Zuid-Afrika komt?
  • de West-Kaap de enige plek ter wereld is waar de rooibosplant in de natuur groeit?
  • onze producten het Vegan Society keurmerk dragen en geschikt zijn voor alle huidtypes?

Door de hoge concentratie groen rooibosextract heeft ieder product op zichzelf de optimale antioxidantenwerking voor jouw huid. Elk product kan daardoor apart gebruikt worden, zonder dat het afbreuk doet aan deze unieke werking. Mix & match de Dore producten met elkaar of met favoriete producten die je al gebruikt. De perfecte huidverzorgingsroutine is tenslotte de routine die bij jou past!

Uiteraard zitten we niet stil en werken we op de achtergrond hard aan de ontwikkeling van nieuwe huidverzorgingsproducten voor het gezicht. Binnenkort zullen we een aantal nieuwe antioxidanten krachtpatsers toevoegen aan ons productaanbod. Ook deze producten kun je goed kunt combineren met wat je al gebruikt. Volg ons via social media om op de hoogte te blijven!

Welke krachtpatser kies jij?

Onze speciale kits