Skin Care Personality Quiz

Wie is jouw skin care alter ego?

Doe de quiz en win een product naar keuze!

Als nieuw Nederlands merk voor huidverzorging kunnen we ons goed voorstellen dat je graag de producten eerst wilt uitproberen voordat je ze koopt. Dus ben jij oprecht benieuwd naar de Dore producten, dan is dit jouw kans om een Dore product van jouw keuze te winnen. Iedere maand krijgen namelijk drie winnaars een product van ons cadeau!  Meedoen is niet alleen eenvoudig, maar ook heel leuk. Je staat er misschien niet bij stil, maar hoe jij omgaat met huidverzorging verraadt veel over jouw persoonlijkheid:

 • Doe de quiz en ontdek in 4 stappen wie jouw skin care alter ego is!
 • Volg @dorerooiboscosmetics op Instagram of Facebook.
 • Extra kans maken? Deel jouw skin care alter ego in je stories en tag @dorerooiboscosmetics

Voorwaarden deelname Dore Quiz

 1. Iedereen vanaf 18 jaar en woonachtig in Nederland of België kan maandelijks deelnemen aan een Dore quiz op deze pagina. In één maand kun je 1 keer deelnemen aan een Dore quiz. De eerste inzending van een deelnemer wordt gezien als de officiële en enige deelname.
 2. Iedere maand ontvangen 3 winnaars een Dore product naar keuze. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht op het door hun aangegeven adres (e-mail of FB/IM account). Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 3. De bepaling van de winnaars vindt elke laatste dag van de maand plaats. Startend vanaf 30 april 2021.
 4. De deelnemers die de quiz en het deelname formulier volledig hebben ingevuld maken kans op de prijzen. Voor extra kans volgt de deelnemer @dorerooiboscometics op Instagram en/of Facebook en deelt de deelnemer de uitslag van de quiz in zijn/haar stories en tagt @dorerooiboscometics. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
 5. Dore Rooibos Cosmetics kan in geen enkel geval verantwoordelijk worden gesteld voor de opgave door de deelnemer van een verkeerd e-mailadres of FB/IM accountnaam, dat leidt naar een verkeerd of onbekend adres van de deelnemer of van het tegenhouden van spamfilters van de e-mails verzonden door Dore Rooibos Cosmetics.
 6. Deelnemers die onjuiste gegevens over zichzelf opgeven komen niet in aanmerking voor toekenning van de prijs.
 7. De persoonsgegevens die in het kader van een Dore Quiz worden verkregen, worden alleen gebruikt door Dore Rooibos Cosmetics voor de desbetreffende quiz en worden niet verstrekt aan derden.
 8. Deelname aan een Dore Quiz houdt acceptatie van de quiz voorwaarden in.
 9. Dore Rooibos Cosmetics kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze quiz voorwaarden wijzigen of aanpassen., dan wel zonder opgave van reden de quiz wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.
 10. Reacties, klachten of vragen naar aanleiding van de uitvoering van de quiz kunnen worden ingezonden naar het e-mail adres: teamdore@dorerooiboscosmetics.com
 11. Op deze voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.
Menu