De beste skincare producten voor de lente!

Dore skincare producten lente

De beste skincare producten voor de lente!

Welkom Lente! Een nieuw begin voor je huid

Ik houd van de lente! Dag donkere dagen, dikke truien en jassen. Het is zo fijn om te zien hoe alles weer tot leven komt. De vogeltjes fluiten vrolijk in de tuin, onze kat begint weer nieuwsgierig naar buiten te gluren, en een frisse wind waait door het huis. En net zoals je je garderobe aanpast aan het seizoen, is het ook tijd om je huidverzorgingsroutine een lentetintje te geven.

Stem jij af op het seizoen?
Uit onze Instagram-poll blijkt dat 67% van onze volgers hun huidverzorging aanpast aan de lente. En jij? Laat het ons weten in de comments onderaan deze blog. We horen graag van je!

De lente skincare Essentials

We beginnen met de basis:

  • Reinig met een milde Face Wash : Begin met het reinigen van je huid met een milde gezichtsreiniger, bij voorkeur zowel ’s ochtends als ’s avonds. Weg met het vuil en de onzuiverheden van de dag!
  • Herstel met een verfrissende Toner : Volg je reinigingsritueel op met een verfrissende gezichtstoner. Het brengt de pH-waarde van je huid in balans en verwijdert de laatste restjes vuil en make-up.

Lente aanpassingen voor je huidverzorging

Een kleine aanpassing in je routine is alles wat je nodig hebt om je huid voor te bereiden op de lentezon. Laten we eens kijken naar de must-have producten voor dit seizoen.

  • Zachte gezichtsscrub: Gebruik eens per week een zachte gezichtsscrub om dode huidcellen te verwijderen en de bloedcirculatie te stimuleren. Je doffe winterhuid wordt meteen stralend, en je volgende producten worden beter opgenomen.
  • Ontspan met een gezichtsmasker: Na het scrubben is het tijd om te ontspannen met een gezichtsmasker. Geef je huid een extra hydratatie boost en neem even de tijd voor jezelf.

Sluit je routine af met een gezichtscrème die perfect past bij de stijgende temperaturen. Onze Rooibos Lightweight Day Cream en Rooibos Lightweight Night Cream zijn ideaal. Licht van structuur, maar krachtig in de werking op je huid.

Vergeet de zonbescherming niet!
Voordat je de deur uitgaat, vergeet niet om een zonnecrème op je gezicht aan te brengen. Het liefst met minimaal SPF 30 of 50. Bescherming tegen de zon is essentieel om je huid gezond en stralend te houden.

Ik zet de volgorde van de skincare producten nog eens voor je op een rij:

Houd jij van overzicht 🙂 dan vind je hier de volgorde van de skincare producten nog eens op een rij:

  1. Gezichtsreiniger: Rooibos Purifying Face Wash
  2. Gezichtstoner: Rooibos Soothing Face Toner
  3. Gezichtsscrub: Rooibos Gentle Face Scrub
  4. Gezichtsmasker: Rooibos Calming Face Mask
  5. Lichte Gezichtscrème: Rooibos Lightweight Day Cream + Rooibos Lightweight Night Cream
  6. Vergeet de Zonnebrandcrème niet!

En nu lekker genieten van lentezon met een stralende huid!!

Liefs,
Sachiko

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

0